Gratis hulp op Nationale Verzoendag

Op 24 maart bieden de familiemediators van SamenScheiden.info in Tilburg gratis hulp aan op de Nationale Verzoendag 2018.  #Ikstavoorverzoening

Conflicten horen bij het leven, maar worden door de meeste mensen niet als prettig ervaren. Een verzoening is vaak gewenst. Mensen streven naar harmonie en zien een conflict als een verstoring van hun harmonie. Heb je al heel lang geen contact met je vader of moeder, spreek je je kind niet meer of ben je op een vervelende manier uit elkaar gegaan met je ex? Zou je het wel bij willen leggen? Dan is het nu misschien tijd voor actie!

In ieder conflict zal iemand de eerste stap moeten zetten. Wie dat doet is eigenlijk niet belangrijk. Het gaat om het gewenste doel, namelijk het conflict oplossen en weer de harmonie vinden. Bent u al zo ver om de andere partij voor een verzoeningsgesprek uit te nodigen? Dan kan onder begeleiding een gesprek plaatsvinden en een begin gemaakt worden met het oplossen van het conflict. Wilt u eerst informatie over hoe u de ander het beste kunt benaderen dan geven wij u hierover gratis advies.

Op verschillende plaatsen in Nederland, zitten op zaterdag 24 maart 2018 mediators belangeloos klaar om mensen met een conflict te helpen naar de eerste stappen van verzoening. 
Staan voor verzoening is zitten voor een oplossing.
Meer harmonie, meer acceptatie, minder verharding, minder haat, meer verbroedering en meer liefde zijn de sleutelwoorden van De Verzoendag 2018. De Verzoengesprekken vormen tevens een laagdrempelige manier om meer bekendheid te geven aan mediation als oplossing voor conflictsituaties.

Wij, Eef van Creij en Hedwig van Gansewinkel, doen mee aan de Nationale Verzoendag. Wij bemiddelen bij conflicten in familiezaken, zoals echtscheidingen en omgangsregelingen voor kinderen en ouders.

Loop gerust binnen op 24 maart van 10.00 – 12.00 uur aan de Spoorlaan 460 te Tilburg.

Of beter, meld u aan voor een kosteloos Verzoengesprek. Dat kan via: evcreij@samenscheiden.info
of via de website van de Verzoendag 2018

Persbericht Nationale Verzoendag